Hämtar information

Tilläggs­försäkringar – företagsägda personbilar

En krock med en älg. Skadegörelse på bilen. Utspillt kaffe över instrumentpanelen. Eller en olycka när bilen körs utomlands. Det finns många tillfällen då en tilläggsförsäkring är nödvändig och välkommen.

Ge verksamheten ett extra skydd med våra tilläggsförsäkringar. Med Pluspaketet får ni bland annat hyrbilsförsäkring. Självriskeliminering djurkollision ger er 0 kronor i självrisk om ni skulle krocka med något djur. Dacia Försäkring Care ger tillgång till kvalificerad specialistvård på privatsjukhus efter en olycka. Kör vidare-försäkringen gör det möjligt att ni kan fortsätta resan utomlands även om bilen måste in på reparation någonstans i Europa.

Pluspaketet

I denna tillläggsförsäkring för personbilar har vi våra populäraste försäkringar.

 • Hyrbilsförsäkring i upp till 65 dagar när den egna bilen är på reparation. Om ni inte tar ut hyrbil kan ni får avbrottsersättning med 200 kr/dag.
 • Sänkt vagnskadesjälvrisk till 1 000 kronor vid skadegörelse där någon avsiktligt repat lacken eller skadat bilen på annat sätt.
 • Ersättning för skador i bilens kupé eller bagageutrymme. Det kan vara utspillt kaffe, en reva i taket eller skador på klädseln. Försäkringen ersätter skador upp till 50 000 kronor för oförutsedda olyckshändelser inne i bilen.

Produktinformation för Pluspaketet

Självrisk­eliminering djur­kollision

Vare sig man bor i ett område med mycket vilt, eller ofta kör bil på landsväg i tjänsten, så vet man att man riskerar en viltolycka. Med tilläggsförsäkringen Självriskeliminering djurkollision:

 • Slipper du självrisken för vagnskadeförsäkring/personvagnsgarantin vid krock med en älg eller annat djur.
 • Ersätts eventuella skador på kläder som bars vid olyckstillfället.
 • Maximal ersättning för kläder är 2 000 kronor.

Produktinformation för Självriskeliminering djurkollison

Tänk på att du enligt jaktförordningen är skyldig att polisanmäla och märka ut platsen där olyckan skett. 

Du måste polisanmäla om du krockat med dessa djur
Björn Mufflonfår Varg
Hjort  Ren Vildsvin
Järv Rådjur Älg
Lo Utter Örn

Dacia Försäkring Care

Denna försäkring är för föraren och passagerarna.

 • Dacia Försäkring Care ger dig och dina passagerare tillgång till kvalificerad, individanpassad specialistvård och rehabilitering på något av de privatsjukhus som ingår i vårt nätverk.
 • Försäkringen gäller alla i bilen – upp till modellens maxantal – och ansvarstiden är fem år från olyckstillfället.
 • Dacia Försäkring Cares individanpassade vård garanterar att du får exakt den hjälp som krävs för en snabb rehabilitering, vare sig det handlar om operation, sjukgymnastik eller hjälpmedel.

Produktinformation för Dacia Försäkring Care

Kör vidare-försäkring

Motorn havererar på autobahn. En krock i Italien. Bilen måste in på verkstad efter en dikeskörning. En olycka med tjänstebilen eller företagets bil på semestern behöver inte sätta stopp för resan.

 • Med vår Kör vidare-försäkring ersätts kostnaden för en hyrbil i motsvarande storlek om bilen inte kan repareras på ett trafiksäkert sätt inom tre dygn.
  Kör vidare-försäkringen kostar bara 250 kronor och gäller i 45 dagar från teckningsdatum.
 • För att kunna köpa försäkringen behöver ni ha minst en halvförsäkring för bilen.
 • Det är enkelt att köpa denna försäkring. Betala bara in 250 kronor till bankgiro 251-9254. Uppge bilens registreringsnummer och vilken dag ni reser.

Villkor för Kör vidare-försäkringen

Vi hjälper dig

Har du frågor om försäkring? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig.