Hämtar information

Stöld eller inbrott i bilen

Stöldförsäkringen ingår i halvförsäkringen. Du måste både anmäla till polisen och till oss om du fått inbrott i bilen eller om din bil har blivit stulen.

Inbrott i bilen

  • Om du fått inbrott i bilen - gör en polisanmälan på polisens hemsida eller på telefon 114 14. Det samma gäller om någon har försökt stjäla bilen.
  • Anmäl inbrott till oss här på webben. Det kan du göra när som helst på dygnet.
  • Du kan även ringa oss på telefon 031-725 09 00 På vardagar har vi öppet mellan 08.00-18.00 och mellan 09.00-16.00 på helger.
  • Om du fått bilradion, däcken eller annan utrustning stulen måste du visa upp kvitto eller annan handling som visar var och när du köpte det som blivit stulet, och vad det kostade.

Kör inte med bilen om någon har försökt stjäla den. Rattlåset kan vara skadat och då kan ratten låsa sig under körning. Ring Ring Dacia Assistans 020-92 02 70 och låt bärga bilen till närmaste Daciaverkstad.

Bilen är stulen

  • Gör en polisanmälan på polisens hemsida eller anmäl på telefon 114 14. Då gör polisen en efterlysning på din bil. Det är viktigt att du så snabbt som möjligt anmäler att bilen blivit stulen till oss också.
  • Anmäl stölden här på webben. Det kan du göra när som helst på dygnet. Du kan även ringa oss på telefon 031-725 09 00. Vi har öppet mellan 08.00-18.00 och mellan 09.00-16.00 på helger.
  • När bilen återfinns ska den tas till Daciaverkstad för skadebesiktning. Om din bil inte kommer tillrätta inom 30 dagar från anmälan så får du ersättning av oss motsvarande värdet på din stulna bil. Du måste ha minst halvförsäkring på bilen för att vi ska kunna hjälpa dig.

Har du råkat ut för något?

Vi gör det enkelt för dig när du har råkat ut för en skada. I de flesta fall behöver du bara kontakta oss en gång. Vi sköter resten.

Anmäl skada

Vi hjälper dig

Har du frågor om försäkring? Ring eller mejla oss så hjälper vi dig.